Шарівський ЗДО „Калинка“ Богодухівської міської ради, Шарівка
Харківська область, Богодухівський район

Новини

http://dytsadok.org.ua/upload/users_files/33358147/9ec5633f55fc5e822f74939b5fe58d5d.pdf                                                                                              

 

                   Щорічно 29 січня відзначають День пазла та головоломки. Це надзвичайно захопливе та корисне заняття для дорослих і дітей. Пазли допомагають заспокоїтися, покращити настрій, сприяють розвитку мозку та творчого підходу до справи, поліпшують пам'ять, зосередженість і концентрацію.                                                                                                                               

                                                                

ГАЛЕРЕЯ  КІМНАТНИХ КВІТІВ ТА ДОГЛЯД ЗА НИМИ.

    

                       6 лютого 2024 року відзначається День безпечного Інтернету під гаслом "Разом для найкращого Інтернету", який відзначається вже 21 раз. Мета цього Дня полягає в тому, щоб поширити знання про безпечне та відповідальне використання цифрових технологій серед дітей та молоді.

                                                                      

                             

                                                           

Захистіть себе в онлайні.

Будьте обережними, надаючи особисту інформацію.

Думайте про те, з ким ви розмовляєте.

Пам’ятайте, що в Інтернеті не все є надійним і не всі є чесними.

Інтернет-безпека — це галузь комп'ютерної безпеки, яка стосується не тільки Інтернету, часто відносять безпеку браузера та Всесвітньої павутини, але також безпека мережі, оскільки вони пов'язані з іншими програмами або операційними системами в цілому. Його мета — встановити правила та заходи для боротьби з атаками через Інтернет.

                                                                    

20 лютого – День Героїв Небесної Сотні

  • 20.02.2024

Щороку 20 лютого в Україні вшановують пам’ять Героїв Небесної Сотні. Цей пам’ятний день встановлений Указом президента України від 11 лютого 2015 року № 69/2015 “Про вшанування подвигу учасників Революції Гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні” на знак пам’яті про громадян, які загинули під час Революції Гідності у боротьбі за ідеали демократії, права та свободи людини, європейське майбутнє України та завдяки яким було змінено перебіг історії нашої держави.

20 лютого 2014 року у Києві загинула найбільша кількість мітингувальників Євромайдану – 48. Їх разом з іншими 54 загиблими та смертельно пораненими учасниками мирних протестів упродовж зими 2013–2014 років і п’ятьма активістами Майдану, які загинули навесні 2014 року, обстоюючи демократичні цінності та територіальну цілісність України, назвали Героями Небесної Сотні.

 

   

 

Логін: *

Пароль: *